torsdag 8 mars 2012

Hejsan kära vänner!
Stranden i Rydebäck Idag snöar det för fullt här i Bromölla,men tror inte det ligger så länge för dom har lovat 10 plus i helgen.I förr går var i min kära hemstad Helsingborg och hälsade på storebror som bor i Rydebäck och där sken solen ,vi blev bjudna på en fin lunch i restaurang Tegel som ligger nedanför Rydebäcks gård det var nog stall eller nått när jag bodde där för en herrans massa år sedan.
Restaurang Tegel i solsken! Stranden med utsikten mot Danmark och Kronborg slott och Öresund och Helsingborg är fantastisk där ser man hur nära vi har till Danmark.
Ja Skåne är fantastiskt med just närheten till Danmark,vi kan sätta oss på tåget och 2 timmar senare stiga av i Köpenhamn. I förrgår hade vi begravning av lille Truls så nu är han i katternas himmel och vi blickar framåt,nu är det en dräktig hona vi ska försöka få in så hon kan föda hos oss annars blir dom vilda och kanske blir ny koloni i skogen,mamma kastreras och släpps tillbaka sedan hon är ju van att bo i skogen och vi matar dom varje dag. Nu ska jag ner och öppna keramikugnen men inte mycket är mitt utan det är mest andras som varit här och gjort keramik,hoppas allt har hållit det är lika spännande varje gång att se resultatet.
Rydebäcks gård som liknar ett slott! Ha en god dag och dröm om våren Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar