söndag 2 september 2012

Den ljuva September är här.......

Ja snart är det dax att ta in solstolarna ,men fortfarande kommer solen och värmer och då är det bara att passa på att njuta,man vill ha den kvar så länge som möjligt.
Denna veckan har ambli mode öppnat med fantastiskt fina välsydda kläder som gör att man ser slank ut,både fredag och lördag kom det folk och tittade provade och köpte , och även mitt förstås.Sålde en tavla  och keramik ,och köpte en kappkofta av ambli svart med stora marimekkoliknade blommor på den har den som kappa nu och till vintern kan man ha den inne,det roliga är att man får vara ensam om den hon säljer bara en i varje storlek.Så storlek 40 har gått nu.Allt har inte kommit men i mitten på september kommer det röda,gröna och jumprar.
AnnGret i en av kreationerna!
Kom gärna hit och titta.
Kunder som var här i lördags lite kommentarer: Det känns som man kommer in i annan dimension!, Vilka underbara tavlor! Oj vad mycket fint!  Vad fin kvalite det är och fint sydda dom är kläderna! Den klänningen skulle passa Mia persson Fröjd vår kulturchef sa en! Ja det känns väldigt bra och jag ser fram mot att samarbeta med AnnGret en kvinna med 50 års erfarenhet av kläder.
Annars har det varit möte igen i Gudahagen Styrelse det är mycket inför marknaden bla kommer Sydnytt hit och jag fick skriva ihop lite till dom vad som ska ske här.
Idag har jag varit på EKO och handlat lite nya gröna växter det är roligt att fräscha upp lite även inomhus.
Nu ska jag snart ner och måla känner det sticker i fingrarna lite.Sedan blir det nog en kötgryta till middag känns att det är höst i luften idag och sedan en äppelpaj köpte Transparent Blanche som luktar ljuvligt
Ja nu är det härliga tider lingon och svamp i skogen äpple,päron ,plommon i trädgården
det är bara att njuta!
Ha en fin dag
Lotta

Janina en vänninna har delat ut 22 broschyrer och ringde och ville ha 20 till tänk vad snäll hon är som vill hjälpa oss,fast hon har fått lite glasburkar till sin lingonsylt ,men ändå!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar