tisdag 11 september 2012

Snart Gudahagen......................

Pyros Eldshow magiskt i Gudahagen!

Ja idag tisdag framför oss ligger Gudahagen vikingamarknad med allt skoj,men först ska vi i föreningen sätta upp allt ,mocka efter kossorna,få bajamajor,ved ,halm,vattentank etc på plats
Ja hoppas det kommer mycket folk och vädret är soligt och fint ,men för en viking finns inget dåligt väder ,bara dåliga kläder.Så missa inte årets stora evenemang i Bromölla kommun gott folk!
Annars här på stationen går livet sin gilla gång,min keramikugn slutade fungera så en ny termoanläggning och termostat pinne inne i ugnen så kalaset går på runt 5000kr men det får man leva med det är inte gratis som sagt att hålla p med konst.
Jag har idag blivit återförsäljare för Lakritsfabriken i Ramlösa så nästa vecka får jag hem 4 sorters lakrits söt,salt och supersalt och råsalt.Det som är bra är att dom är gjorda på naturliga råvaror bla rismjöl ej vetemjöl så glutenallergiker kan äta det.
Det ska bli spännande att vara först i Bromölla med detta så nästa vecka kan ni komma och provsmaka detta.
Var i kristianstad igår och var inne hos Madame dom har Baldino Matisse också ,men dom ligger ca 100kr högre där så handla hos ambli mode det lönar sig dessa underbara kläder ,jag tittade på kläder i andra butiker men inget är som dom,sån får man spara och köpa av ambli.
I helgen hade vi Fia och Stefan och lilla Maya här en snabbvisit på ett dygn men härligt ändå Maya ville inte hem hon trivs i ateljen där hon målade flera tavlor en lite Picasso bor det i henne.

Maya 5 år

Idag har vi fått besök av Sixten i katthemmet han ska vara där tills imorgon em han var pigg och glad och Pigge och Amalia hälsade han välkommen och pussa honom.Skönt för lille Vicke när stybrorsan kommer och leker lite med honom.
Näh får man sätta igång och packa inför gudahagen alltid mycket innan och lätt man glömmer.
Hoppas vi ses i helgen!
kram
Lotta


Tänk om stenar kunde tala?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar