fredag 3 februari 2012

Lera,Pizza ,konstrundan och loppis!

Nu är det fredag igen hemskt vad tiden går fort nu för tiden och svinkallt är det 12 minus i morse och här i Skåneland känns det som 40..............! Men inombords klappar ett varmt hjärta som tur är.Mycket på gång årets deltagare för Konstrundan på Stationen i Påsk är klar blir Gösta Wirensten Kristianstad,IngBritt Lundh Örebro,Malin Stålnacke Svensson Söndraby,Tina Svärdh Sölvesborg och så jag själv ett bra team med mycket målningar,keramik,smycken,porträtt i blyerts,bilplåtsmåleri naturmåleri,abstrakt ,pinupper mm åldern på konstnärer spänner mellan 20-75 ca blir ett bra gäng för alla smaker.
Här bakas det pizza,pizzabagaren tittar på !
Glada pizzagäster!
I slutet på februari kommer 11 st personer och ska göra lera ,det blir att kavla,ringla,dreja lite "prova på " i min nyrenpverade keramikverkstad och sedan baka och äta pizza i Bakstugan det har gjorts förr och det är otroligt mysigt och sitta framför ugnen och äta och dricka vin och lyssna på italiensk musik kul! Och just nu bor det 10 katter där fast dom ligger ovanpå bakugnen och "jäser" allihop så dom är inte ivägen precis.
Nästa vecka Onsdag ska jag öppna upp Finloppis i Lilla rummet så välkomna hit och fynda
blir allt möjligt till låga priser.
Idag ska jag göra iordning lite skyltar fast det får vänta att sättas upp tills vädret blir varmare igen.

2 kommentarer:

  1. gunilla.elmqvist@telia.com3 februari 2012 kl. 12:08

    Låter otroligt mysigt Lotta. Vilken fin tavla med alla hjärtan. I Love it. Jag ska försöka komma på onsdag. Kram Gunilla E. (PIPI-smycke).

    SvaraRadera
  2. Tack Gunilla E du är välkommen hit
    kram
    Lotta

    SvaraRadera