tisdag 6 december 2011

isgata men varmt hjärta!

Detta är Wilma Gallerihund och vakthund hos Lotta på Stationen.Fast hon är världens snällaste och så här fint står hon när det vankas hundgodis det bästa hon vet och då gör hon vad som helst.
Hon gillar sina katter Pigge och Amalia och även dom som bor i katthemmet vissa där vill gärna kela med henne ingen är rädd iallafall.
Idag tänkte jag prata om hur viktigt det är att bli sedd,många är ensamma och går till affären för att träffa folk en stund går hem igen och kanske inte pratat med någon på en hel dag.Inte bra ! Det gäller att vi alla försöker visa att vi ser varandra ,lyssnar och hjälper varandra.  "Jag ser dig" säger aftikanerna när dom tar i hand och tittar en i ögonen tycker det är mycket fint för det är just det det handlar om  Att bli sedd av den man lever med, familjen ,vännerna ,i butikerna  att byta några ord  det kan rädda liv ibland i detta kalla land.
Så idag när ni går ut SE varandra och Le mot varandra så tror jag många skulle bli så mycket gladare och livet lättare att leva.
Hos mig finns denna livsbejakande målning kallad Livslust i olja 100x100cm
i palettens alla färger! 4500kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar