lördag 6 april 2013

Våren gör intåg med solsken!

 jag i Vintergäckshavet!
Våren är äntligen här solen skiner nu och snart har snö och is smält bort och är ett minne blott!
Konstrundan i år började med Långfredagen som var som julafton med snöfall hela dagen trots det kom besökare i jämn ström hela dagen så kul,påskafton snöade också men besöakarna började avta vid 14 så då stack jag ,Elisabeth och Gunilla iväg och besökte Jaana som hade premiär för sitt galleri och kurslokal i Grödby jättefint hade hon och massor av fin konst hon är duktig hon och önskar henne all lycka med allt hon tar sig till.
 Vår akryl på silkepapper 80x80cm

 
 
Påskdagen och Annandagen var det solsken och folk vällde in så kul hade ca 1000 besökare här och det trots att jag inte hade annonserat i Kristianstadsbladet fast det är ju 8 de gången så många hittar hit ändå och tycker vi har trevligt med mångfald i konsten och lite annat med.Sålde två målningar, keramik i massor, smycken i keramik och glas och så Lakrits ,naturtvål en massa roliga saker.
Betongkaka kalorisnål!
 
Nu har vi Betongkurs på gång jag och Birgitta Sandell 21/4 kl 13.00 går bra att maila sandell.birgitta@telia.com eller ringa tfn 0768-446698 kostar 250:-/pp och platsen är Lotta på Stationen Stationsg 1 Bromölla. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller!
21/4 kl 18.30 har Cilla blomsterkurs "Vitt och Pastell " 250;-/pp går bra att gå in på Facebook och anmäla sig samma på betongkursen.
 
 
Igår och idag har jag varit inne i ett målarflow
 Hjärtat bör vara med i allt man gör

 The Heart
 
dessa ifrån igår 20x20cm
 
denna i dag med strukturpasta i
 

 
 
 
 
Wilma i sin älskade säng säger ha en godkväll och njut det ska vi göra
kram
Lotta & Co
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar