tisdag 6 november 2012

Kattbesök

 
Den här lille kattherrn Pelle och hans bror kalle fick komma upp till oss i dag och hälsa på det gick hur bra som helst,dom sprang omkring med svansen i topp och kolla in hela placet!
 Kalle hetter denna nyfikna kille!
Pelle han spann och la sig till slut på äkta mattan och slappa.
Dom är jättefina eller hur? det kruxet är att dom fått Ringorm det är inte farligt men smittar lätt kattungar och katter med dåligt immunförsvar 6-12 veckor tar det att få dom fria ifrån detta genom att smörja varje dag med salva mot fotsvamp med cortizon i.Dom är redan mycket bättre och fart är det på dom. Det var en katt vi hjälpte som hade de när han kom till oss.Övriga katter i katthemmet har inte detta och Familjen Greta med sina 5 småttingar hålls i karantän därför och vi desinficerar oss inna vi går in till dom. Var några som ville ha våra två halvstora Britta och Signe men bara för att vi hade ringorm på några backa dom ur.Ringorm ligger latent hos alla även människor och kan bryta ut vid stress etc. Men bot finns. Katthemmet är proppfullt men det märks inte så mycket mer än på maten och sanden det går åt mycket!
Ja idag har det varit en lugn dag annars har målat lite och min reparerade styrenhet kom från tyskland så den testade jag och verkar funka nu.
Så nu är det bara att sätta igång med keramik igen.
Imorgon är det onsdag igen och Öppet
tänk vad tiden går nyss var det fredag och snart är det jul......
Ha de så gott och må fridens liljor blomma

Lotta

Han är inte så stor......

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar