lördag 30 juni 2012

1 juli imorgon

Ja vad tiden går 1 juli imorgon redan  och imorgonkväll far min dotter ,man och barnbarnen till Makedonien ska väl på bröllop både i där och i Grekland och stannar  en månad dom får det säkert varmt och kul!
Vi är båda lediga imorgon och måndag får se vad vi hittar på känns bara skönt att inte ha något på programmet att bara vara är en lyx man måste unna sig ibland. Det är mycket med Tant Märtas katthem men samtidigt det ger mycket kärlek tillbaka att ta hand om hemlösa katter ,som nu vi har två familjer  med tre respektive 4 kattungar så fina  och det gäller att kela med dom och att dom får bra mat mm
familjen Stella 7 veckor gamla idag här sover Moltas,Ros-Anna ,Sixten och Stella middag raringarna allihopa HUR kan man vara elak mot såna?
och här är Familje Sara,Inga,Britta,Sigrid och Stig som Socialförvaltningen Bromölla hjälpte till så dom kom in en stor eloge till dom. Fina så säg?
Ja i Juli månad kommer fotokonstnären Jeanette Håkansson Lövhult och ställer ut på stationen naturbilder på canvasduk ,hon har skrivit en bok och hon har varit i Tv så hoppas alla fotointreseerade med flera kommer hit på vernissage den 7 juli eller under tiden fram till 21/7 ska bli spännande.

NU är det snart midnatt natten är ljummen men mörkret har lägrat sig
Godnatt och kärlek till alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar