fredag 9 november 2012

Vad är skillnaden?

100x100cm 4500kr
Ja nu har jag varit inne och sett på Galleri Kråkeslätts konst och undrar bara visst många tjusiga målningar men vilka priser ja jag ser ju att jag är jättebillig om man jämför,men klart en del är väl väldigt kända som Madeleine Pyk.Men undrar om dom säljer och sedan har dom bytesrätt också märkligt.
100x80cm 4000kr
Jag målar ju mest i akryl på canvasduk men har även oljor
masks blandteknik2000kr
Ja experimenterar och gillar måla olika,vissa konstnärer på Kråkeslätt måla i samma stil helt och hållet och bara bytte färger.
angels akryl 60x80cm 2900kr
Ja vill ni ha god konst som inte är för dyr kom till mig jag har sålt till några 100 redan och ingen har lämnat tillbaka något.
Bor Ni i närheten kan ni även låna hem och prova om ni inte är säker.
Sea of love 120x90cm 5300kr
Ja kom in och njut en stund
Här finns färgernas magi!
Öppet i Butiken 12-17
Hjärtligt Välkomna
Lotta
 
kråkeslätt.se om ni är nyfikna!
 
 
 
 


tisdag 6 november 2012

Kattbesök

 
Den här lille kattherrn Pelle och hans bror kalle fick komma upp till oss i dag och hälsa på det gick hur bra som helst,dom sprang omkring med svansen i topp och kolla in hela placet!
 Kalle hetter denna nyfikna kille!
Pelle han spann och la sig till slut på äkta mattan och slappa.
Dom är jättefina eller hur? det kruxet är att dom fått Ringorm det är inte farligt men smittar lätt kattungar och katter med dåligt immunförsvar 6-12 veckor tar det att få dom fria ifrån detta genom att smörja varje dag med salva mot fotsvamp med cortizon i.Dom är redan mycket bättre och fart är det på dom. Det var en katt vi hjälpte som hade de när han kom till oss.Övriga katter i katthemmet har inte detta och Familjen Greta med sina 5 småttingar hålls i karantän därför och vi desinficerar oss inna vi går in till dom. Var några som ville ha våra två halvstora Britta och Signe men bara för att vi hade ringorm på några backa dom ur.Ringorm ligger latent hos alla även människor och kan bryta ut vid stress etc. Men bot finns. Katthemmet är proppfullt men det märks inte så mycket mer än på maten och sanden det går åt mycket!
Ja idag har det varit en lugn dag annars har målat lite och min reparerade styrenhet kom från tyskland så den testade jag och verkar funka nu.
Så nu är det bara att sätta igång med keramik igen.
Imorgon är det onsdag igen och Öppet
tänk vad tiden går nyss var det fredag och snart är det jul......
Ha de så gott och må fridens liljor blomma

Lotta

Han är inte så stor......

 

lördag 3 november 2012

Tänd ett ljus och låt det brinna........

Love 60x60x5 cm blandtekn.
Ja idag är det Alla Helgonsdag en dag vi tänker på alla våra kära som finns på andra sidan ,min svägerskas pappa gick över förra veckan är inte begravd än men själen är säkert på andra sidan en fin man som blev 89 år ,vi tänder ljus antingen på kyrkogården eller kanske hemma, idag tänker man lite extra på dom man har kära,men idag fyller bonusdottern Fia 32 år tänker på henne gör man med bor ju långt härifrån så kontakt sker via telefon,mail ,brev men hoppas hon har det bra idag och får tårta och många paketer det är hon värd.
I eftermiddag ska i Gudahagens styrelse upp och bli fotograferade för årets julvykort det kommer att bli ganska grått och dimmigt jag hoppas vi fastnar ändå.

ungefär så här ser det ut när man tittar ut...
 
Ja men nu ska vi inte vara så dystra eller hur solen tittar säkert fram snart igen.
Vi har ju fått en ny kattfamilj Greta 9 år ca och hennes fem ungar ca 3 veckor så pyttesmå dom hetter Hasse,Frasse,Masse Åsa och Zita dom ska vara här ett tag och bli fina tama kattungar.
kattungar
GRETA 9 år
 
Igår målade jag en sommartavla brukar bli det när det är grått och trist ute och sedan gjorde jag lite keramik det är kul igen nu när ugnen funkar igen.
 
Imorgon ska vi ha gäster från Önnestad blir Sjömansbiff och Chokladpudding riktig svensk husmanskost.
Ja nu får man snart sätta på sig vikingakläderna och sätta sig i tidsmaskinen.
Ha en skön helg
Lotta
sommar 60x80cm