söndag 27 maj 2012

söndag solsken i blick!

Gullan Grafström

Ja idag har jag tagit det lugnt efter några hektiska dagar i fredags kom Gullan Grafström med man och vi bjöd på middag tänk att det kändes som känt varandra hela livet tänk vad FB är bra,hennes utställning ser jättebra ut i Lilla rummet och i lördag sålde hon en tavla också så roligt för det är så bra för självförtroendet.Själv är där många som varit här och tittat och gillat mina också och rätt som det är kommer dom tillbaka och köper det ligger något positivt i luften och fladdrar jag känner det i hjärteroten ätt det är något på gång!Idag har har jag målat en stor 70x90cm tavla med flower power blommor med mycket kärlek i den och energi.
Idag när jag var och handlade träffade jag Philip Sohl han höll på att förebera´da och öva sig och sina hästar för Foteviken efter Midsommar skägget hade redan växt så han ´kommer nog att se ut som en viking då.
Nu ska jag ut och promenera med Wilma hon älskar att vara ute nu i värmen en riktig sommarhund,vinter hatar hon vill hon knappt gå ut får lyfta ut henne ibland!
Wilma sommarhunden!
Ja ha det gött och gör inget som inte jag skulle göra ha ha!

torsdag 24 maj 2012

1500 pers har besökt min blogg Fantastiskt!

Ja är det inte fantastiskt att 1500 har besökt min blogg sedan november kul och det sporrar att skriva .Ja idag är det 24 och två pers har varit i butiken så jag har städat och målat färdigt en tavla 1x1 m .Vedic art kursen 17 juni är nu 5 st anmälda ska bli kul men tveka inte om ni är sugna på att vara med vi kan nog vara en 10 st iallafall.
Ikväll väntar Nålbindningen får se hur många som dyker upp i värmen.Camilla kan  inte hon befinner sig på Gotland må hon ha kul avkoppling i massor.
Nu väntar lite pasta med baconröra ska bli gott.
ha en skön kväll

tisdag 22 maj 2012

konsten en sträng mellan jorden och himlen!

Hans och Greta ch Häxan!

Mästerkatten och Snövit
Ja efter en hektisk utställning vårsalongen i Sölvesborg som kanske är den sista där verkar lite avslaget ingen ordning ,temat var Bröderna Grimms sagor men flera hade missat det och ställde ut sina vanliga tavlor två av dom vann vilket kändes trist för oss som kämpat för att göra Mästerkatten i stövlarna,Snövit,Hans och greta mm Men jag sålde två hemma på lördagen och många gilla mina tavlor och keramik på utställningen och mycket reklam delade jag ut får se om det blir ringa på vattnet! Vi från Bromölla tänker bara ta hand om vårt vi är några som tycker det funkar bra här.
På Lördag har Gullan grafström Vernissage för sin vedic art utställning kl 12-15 och den varar till 8/6.
31/5 kommer ett Österlengäng för picnic i Gudahagen vi ska servera stenugnsbakatbröd med ägg och sill och lite korv och Näsumaöl och vi ska servera detta i vikingakläder ska bli kul och se vad det är för gäng!
17/6 anordnar jag och karin Wernersson Prova på dag med vedic art 10-17 för den som är intresserad blir nog avstressande och bra.
Vedic  70x90cm

Stella med sina ungar födda 12/5
så underbart söta!
Ja nu är det snart midnatt ,natten är ljummen känns som man var i Grekland
nu får man se till så John Blund hälsar på
en ny dag imorgon väntar vad månde hända då?

fredag 11 maj 2012

Kör hårt,livet är kort!

To beautiful world 70x90cm

Ja nu är det full rulle här igår var jag och övriga i arbetsgruppen och blev intervjuade av BLT och Kristianstadsbladet på Åsen vår soptipp,kändes bra ska bli spännande att se vad dom skriver.
På eftermiddagen tog jag en paus med gubben och åkte en sväng till Kristianstad och shoppade och åt en god lunch hos Ella en god pastitio med grekasallad och tzatsiki bara dofterna gjorde att man i tankarna var ner på Rhodos mums men det är härligt i Skåne med.Sedan hem och öppnade butiken något försenat kom kunder direkt och sedan kom en dam och blev förälskad i kelsjuka Sanna så nu är hon adopterad ska flytta till Näsum på Måndag.
Sanna

På kvällen var det Nålbindningskurs med som vanligt stor anslutning alla väldigt duktiga utom jag fast jag försöker inte min grej men kul om andra kan hitta en grej dom gillar att göra och må bra av.
Jag har ju min målning,keramik,betong,smycken så man klarar sig liksom.
Idag har jag gjort nya flyers för Lotta på Stationen gäller att ligga i!
Idag är gubben och en kompis i Tyskland på utfärd lugnt och tyst bara jag och Vakthunden Wilma alltså


Wilma Vakthunden med nya huset!
Ja
På söndag är den den stora dagen för årets Vårsalong 13 Maj kl 11-16 på Åsen Miljöstation
vid väg 116 ca 12 km från Bromölla innan Näsum
Hjärtligt Välkomna och se mångfald av konst som 35 tal konstnärer från Skåne,Småland och Blekinge presterat!
+ Filip Lindgren visar fossila fynd hitade i området,Kören Tonsättarna från Olofström inviger med sång
Miljöenheten visar utställning som tidigare visats på Biblioteket.
Gudahagens Vikingar serverar korv och kaffe med dopp till musik.
Ja här är mycket för att det ska bli en givande och annorlunda dag på åsen

                                 flower akryl 50x50cm
Vill även passa på att varna för ett bluffföretag Kyäni som vi blev uppringda av och inbjudna till ett möte sa dom ville hjälpa oss med tant märtas katthem insamling men när det kom fram att dom ville värva oss som distributör för produktenjag googlade och fann att det är ett pyramidspel och som ni kanske inte vet är sådant förbjudet i EU Så varning om Jenny Borgström eller annan ringer gå inte på det,man får inte pengar gratis så är det bara här i livet det mesta handlar om hårt arbete.Produkten dom säljer är bluff och innehåller dessutom mest vatten.Tur man är gammal och vis!
kram ha en fin helg hoppas vi ses på Tippen!
Lotta

lördag 5 maj 2012

Saturdaynight

Fyr och flamma akryl 60x80cm
ja nu är det lördagkväll har varit i Ödåkra och grattat Sara min brosdotter som fyllde 20 tänk vad tiden går man tänker alltid på lilla Sara men nu är hon vuxen en pigg trevlig tjej är hon,pojkvän har hon man hoppas att hon får ett bra liv.Det var kul att träffa släkten 2 bröder,svägerskor och brorsöner och 9 katter 5 är Turkish van och resten vanliga fina bondkatter väldigt trygga ,tjocka och goa allihopa som tog sina platser och struntade i att det var så mycket folk där.Maten var god buffe med kyckling,rostbiff,kalkon och exotiska frukter och kaffe och hembakt gräddtårta. Nu är man hemkommen och varit ute med Wilma och ute katthuset inga kattungar ännu i sikte vår lilla Stella har gått över tiden hon är som en spärrballong men har dom kommit in kommer dom väl ut.
Nu ska jag gå och lägga mig efter en skön dag fast det är tråkigt att köra bil åker hellre för då kan man titta mer på naturen!
Här är senaste Trollkonans Örtasalt och Vikings heta Grillglädje någon som vågar prova?

Skriet eller Hu! akryl 70x90cm
Ha de så gott
Lotta